Fix: 0246-210.908 | Mobil: 0727-155.166 sunnysrl@yahoo.com

Despre noi

Sediul social al firmei  se afla in loc. Giurgiu, Sos. Bucuresti, Bl.B2-B3/1S, jud.Giurgiu fiind in acelasi timp si punct de lucru.

Cladirea are o suprafata de 380mp si cuprinde un bistro si un restaurant fast-food.

Obiectul de activitate este de comert si catering conform certificatului de inregistrare cu nr 1064972 emis in data de 07.07.1994 CUI 5937010.

Spatiul commercial este compus din :

  • Spatiu desfacere si vanzare este dotata cu mese si scaune din lemn, vitrina calda si rece;
  • Spatiu de lucru dotat cu: plite electrice, masa lucru inox, chiuveta dubla inox, 4 cuptoare electrice, friteuze electrice, combine frigorifice, frigider pastrare probe alimentare;
  • Spatiu zarzavat dotat cu urmatoarele: mese de lucru inox chiuveta dubla compartimentata,curatatore legume mecanice, rafturi si gratare lemn;
  • Spatiu depozitare dotata cu urmatoarele: 2 frigidere, 2 lazi frigorifice,rafturi si gratare lemn. Acest spatiu este si compartimentat pentru spalarea vaselor. Mentionam ca unitatea este racordata la reteau orasului de apa si canalizare, apa calda necesara bunei desfasurari este asigurata de catre 4 boilere electrice in stare de functionare.

Personalul unitatii a efectuat examenele medicale curente dar urmand ca o parte din personal sa efectueze cursurile de igiena obligatorii.

Produsele alimentare sunt distribuite cu mijloace de transport proprii.

Sari la conținut